Όροι Χρήσης

Διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους Όρους Χρήσης και Αποποίηση ευθυνών πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα aronia-kottis.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Η Kottis Superfoods διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει, να τροποποιήσει ή να ενημερώσει τους παρόντες Όρους Χρήσης και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τέτοιες τροποποιήσεις, τροποποιήσεις ή ενημερώσεις από τη στιγμή που δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους Χρήσης.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα στον ιστότοπό μας, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες και λογισμικό, αποτελούν ιδιοκτησία της Kottis Superfoods ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων των Η.Π.Α. Χορηγείται άδεια ηλεκτρονικής αντιγραφής και εκτύπωσης τμημάτων του Aronia-kottis.gr με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση μιας παραγγελίας με την εταιρεία Kottis Superfoods ή τη χρήση της ιστοσελίδας ως εμπορικού πόρου. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, τροποποίησης, διανομής, μετάδοσης, αναδημοσίευσης, εμφάνισης ή απόδοσης, του περιεχομένου του Aronia-kottis.gr ή των αντίστοιχων προμηθευτών του περιεχομένου απαγορεύεται αυστηρά.

Εμπορικά σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα, τα σήματα υπηρεσιών και τα εμπορικά ονόματα που εμφανίζονται σε αυτήν την τοποθεσία Web είναι εμπορικά σήματα της Kottis Superfoods και άλλων αντίστοιχων κατόχων.

Ασφάλεια

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπαραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ”Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-Bit (Secure Sockets Layer- SSL ). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόποςκωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αποποίηση ευθυνών

Οι πληροφορίες, οι υπηρεσίες, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση και τα υλικά που περιέχονται ή / και διαφημίζονται στο aronia-kottis.gr, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κειμένων, γραφικών και συνδέσμων, παρέχονται σε βάση “As Is” χωρίς καμία εγγύηση. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, η Kottis Superfoods ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟΣ, ΤΙΤΛΟΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Επιπλέον, η Kottis Superfoods και οι προμηθευτές της δεν αντιπροσωπεύουν ή εγγυώνται ότι οι πληροφορίες που είναι προσβάσιμες μέσω του Aronia-kottis.gr είναι ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυπογραφικά λάθη. Οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Κριτικές χρηστών και άλλα σχόλια

Όλες οι κριτικές, σχόλια και άλλες υποβολές που παρέχονται στην Kottis Superfoods σε αυτόν τον ιστότοπο ή σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο ή που έχουν υποβληθεί με άλλο τρόπο σε σχέση με τη χρήση της τοποθεσίας Web, θα παραμείνουν και θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία της Kottis Superfoods. Η αποκάλυψη, η υποβολή ή η προσφορά οποιωνδήποτε σχολίων θα θεωρείται ως ανάθεση στην Kottis Superfoods όλων των παγκόσμιων δικαιωμάτων σε όλες τις πνευματικές ιδιότητες που σχετίζονται με τα σχόλια.

Συμφωνείτε ότι δεν υποβάλετε σχόλια από εσάς στην Kottis Superfoods θα παραβιάσετε οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, του εμπορικού σήματος, της ιδιωτικής ζωής ή άλλων προσωπικών δικαιωμάτων ή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε επίσης ότι δεν υποβάλετε σχόλια από εσάς στον ιστότοπο θα είναι ή περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, καταχρηστικό ή άσεμνο υλικό. Είστε και παραμείνετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε παρατηρήσεων κάνετε.

Συμφωνείτε ότι η Kottis Superfoods μπορεί να χρησιμοποιήσει και / ή να αποκαλύψει πληροφορίες σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.